donderdag 3 november 2011

Modern interieur

Als je denkt aan het moderne interieur ontwerp van een van de eerste dingen die te binnen schieten is de look, het is allemaal om de eenvoudige, schone en gestroomlijnde uiterlijk van de architectuur en meubels gevonden in de stijl.

modern interieur
Het is zeldzaam om zaken als sierlijke stukken of ingewikkelde stof patronen in deze stijl, en in plaats daarvan effen kleuren, rechte lijnen en geometrische vormen vinden zijn vaker gebruikt. Het gebruik van schone lijnen geldt voor alle meubels uit de banken, spiegels aan de tafels en stoelen. Vergeet niet de eenvoud is de sleutel tot een ideale eigentijds design.

modern interieur
Gebruik te maken van houttinten

Het gebruik van hout in het moderne interieur design is niet zo vaak voor, maar zolang gemaakt de lijnen strak zijn en de tonen overeenkomen met de rest van het decor dan is zijn plaats heeft.

modern interieur
Het gebruik van donkere houttinten, zoals mahonie, Nara en walnoten zijn de meest ideale voor deze stijl, maar veel liever licht getinte hout te gebruiken in plaats, zoals teak. Door gebruik te maken van lichte kleuren brengt een goed contrast tussen de slanke metalen accenten en maakt de ruimte lichter.

modern interieur
Gebruik te maken van Metal

In de context van het moderne interieur design, het gebruik van metaal is nodig of het nu een eenzame staal gebouwd middelpunt of strakke chrome hardware.

modern interieur
Door gebruik te maken van metalen frames in de ruimte of het gebruik van metalen benen op tafels en andere meubels geeft de essentie van dit ontwerp stijl.

modern interieur
Stalen sculpturen zijn ideaal centerpieces naar een kamer en de toevoeging van metalen vazen ​​of kommen gevuld met transparante parels zorgt voor een goede kleur contrast.

modern interieur
Als u wilt accentueren het gebruik van dit ontwerp stijl nog verder kunt u plaatsen vernikkeld lamp staat of chroom boekenplanken, en letterlijk als metaal als het definiëren van stukken van meubels.

modern interieur

modern interieur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten