vrijdag 4 november 2011

Modern Vrijstaand bad

vrijstaand bad
Ronde bakken zijn altijd een gewaagde verklaring te maken in een badkamer, maar een ronde vrijstaand bad is bijzonder uniek en onderscheidt zich nog meer onder andere rond badkuipen. Vrijstaande badkuipen, in tegenstelling tot de daling van de stijlen, te installeren op de top van de vloer en hebben vaak meer karakter aan hun vorm. Als je doel om een ​​originele uitdrukking in uw huis te maken, neem uw badkamer van gewoon tot fantastische met een vrijstaand bad. In dit artikel zullen we onderzoeken de stijlen van cirkelvormige vrijstaande tubs die beschikbaar zijn.

vrijstaand bad
Circulaire vrijstaand bad-opties

Je zou niet verbaasd zijn om erachter te komen dat de meeste rond badkuipen moderne lijnen en schone silhouetten hebben. De meeste ronde modellen zullen nemen nogal veel ruimte in beslag en vereisen een grote badkamer voor de functie en ook voor een optimale indruk. Advertenties vaak verbeelden een vrijstaand bad in het centrum van een minimale, Zen of spa-geïnspireerde setting met monochrome kleuren en grote ramen. Uw badkamer misschien niet precies zo uitzien als die maar met de vele moderne ronde stijlen zul je geen probleem het vinden van een kuip die past bij uw ontwerp verstand hebben.

vrijstaand bad
U vindt een reeks van rond bad douche materialen. Moderne vormen en strakke lijnen vaak de geboorte uniek materiaal keuzes ook. U vindt rond vrijstaande baden in materialen als steen, koper, roestvrij staal en beton om een ​​paar te noemen. Duidelijker materialen, waaronder acryl en glasvezel, zijn ook beschikbaar. Wilt u een vrijstaand bad, dat maakt echt een statement, gek met uw materiaal keuze.

vrijstaand bad

Japans of Soaking Vrijstaand bad

Terwijl de reguliere ronde kuipjes kan een fatsoenlijke bad te geven, zal een Japanse of ligbad geven je het weken van je leven. Deze moderne bakken zijn gebaseerd op oude Japanse tradities baden ontworpen om de soaker een volledige top-tot-teen bad. Een Japanse vrijstaand bad is vat-zoals in het ontwerp en vereist dat de bader om binnen te zitten op een ingebouwd in de stoel. Het water stijgt tot de nek ter dekking van de soaker dan wat standaardbaden kan doen. Terwijl de traditionele Japanse bakken werden gemaakt met hout, en kan nog steeds terug te vinden op die manier geproduceerd vandaag, ze komen ook in meer moderne materialen zoals acryl, koper, roestvrij staal en gietijzer. Naast de baden voordelen, ze zijn aantrekkelijk toevoegingen aan een huis.

vrijstaand bad
Circulaire Whirlpool Vrijstaand bad

Wilt u meer dan een gewone bad, zal een jet-actie rond Whirlpool bad massage je pijnlijke plekken en ontspan je geest dat er veel meer. U kunt vrijstaande modellen van de Japanse of badkuipen zijn uitgerust met whirlpool-technologie. Meestal gemaakt van hoogwaardig acryl, zullen deze tonnen geven u een compleet genieten en hydro-massage in een keer. Zij bieden de rustgevende stromen van water je wilt met de mooie vormgeving van de Japanse tubs.

vrijstaand bad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten