donderdag 21 juli 2011

Inrichting slaapkamer ideeen

inrichting slaapkamer
inrichting slaapkamer

Als u ervoor kiest om uw slaapkamer versieren zelf in plaats van het inhuren van een professioneel interieur ontwerper dan moet je voorafgaand onderzoek work.Giving uw slaapkamer een nieuwe look is niet een moeilijke klus op voorwaarde dat u een aantal creatieve ideeën uit de mouwen. Vindt u talloze websites klaar om vernieuwende inrichting ideas.Traditional of hedendaags, oosterse of westerse of gewoon eclectisch te bieden - eerste kies je stijl. Versieren door stijl weerspiegelt de goede smaak en artistieke sense.It zal ook je verder te helpen op een systematische manier terwijl het kiezen van meubels, stoffen en andere decoratieve items voor je slaapkamer.

inrichting slaapkamer
inrichting slaapkamer

Kies kleuren voor uw slaapkamer verstandig als kleuren spelen een belangrijke rol in het creëren van de gewenste mood.If u wilt uw grote slaapkamer te maken voelt comfortabel en warm je nodig hebt helderder tinten zoals sinaasappel, citroen geel of rozig pink.You u denken aan het contrast kleurenschema's als well.But voor kleinere kamers is het raadzaam dat je niet overboord te gaan met colors.Lighter en koelere tinten zoals crème, lichtblauw of licht paars zijn prima met kleine slaapkamers.

inrichting slaapkamer
inrichting slaapkamer

Het is onnodig te zeggen dat uw bed is het centrale punt in uw bedroom.It is het beter om de slaapkamer te delen in verschillende zones vooral wanneer u een groot one.It maakt het hele proces van decoreren easier.Large slaapkamer met grote ramen vereisen grotere meubels terwijl de kleinere slaapkamers oproep voor ruimtebesparing meubels en laaggelegen bedden.

inrichting slaapkamer
inrichting slaapkamer

Hoge king size bed met dubbele matras en zachte kussens zal perfect passen in een groot picture.Position het bed tegen de muur op een manier zodat iedereen het invoeren van de ruimte kan het niet zien van outside.In dit opzicht een goed ingerichte hotelkamer kan een goede inspiratie voor het ontwerpen van een slaapkamer. Plaats een chic op zoek naar borst of kast, aan de voet van het bed naar televisie te houden op de top van it.It voegt ook weinig meer privacy voor het slaapgedeelte.

inrichting slaapkamer
inrichting slaapkamer

Kies een grote kast en wand-spiegels voor de dressing zone. Kleine houten bureau met tafellamp en een set kussens stoelen in een hoek kan ideaal creëren een gezellige lezen of zithoek in uw slaapkamer. Als het gaat om het selecteren van nachtkastjes en lampen gaan voor ronde die in plaats van vierkant die als je voor de traditionele style.Modern bedlampjes zijn er in verschillende vormen en grootte om uit te kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten